Harga Premium Beautiful corset

This is a sticky post, scroll down for latest and thank you for visiting us XO

Harga special untuk Premium Beautiful corset !!!!

Lepas ni dah tak dapat dah lagi harga macam ni..Rugiii sangat kalau tak grab harga promosi ni

 

1465236_441144822652032_551563040_n

 

Premium Beautiful corset
is created

70% for HEALTH AND 30% for BEAUTY

GOOD INVESTMENT
WITHOUT pill, diet, exercise, surgery & injection
LIFETIME SERVICE WARRANTY!

Benefits :

-Improves BLOOD  circulations

-Stabilize metabolic rate

SHAPE UP your body and give a good posture,

FIRM UP breasts and buttocks

-Reduce Cellulite and stretch marks

DETOXIFY body

-Reduce CONSTIPATION

-Improve RESPIRATORY sistem

-Regulate period flow, improve irregular period and eliminatePERIOD PAIN

-Prevent the growth of CANCER cells

-Prevent MIGRAINE and GASTRIC

-Help people to CONCEIVE baby

-Reduce back pain and good for people having problem with SLIP DISC

and MANY MORE!!!

Kalau anda berminat nak tau

harga SPECIAL Premium Beautiful corset

yang akan nurul tawarkan,

boleh SMS/call/whatsapp

019-2172608

Nurul

Harga hebat Premium Beautiful corset sehingga 30 April 2014 sahaja..

pm nurul untuk harga menarik Premium Beautiful corset ni cepat-cepat ok :).

Nak tahu cara buat bisnes online?

Khas untuk usahawan, bakal usahawan, online seller, professionals, suri rumah, student dan sesiapa sahaja yang berminat cara buat bisnes online dan membuat income tambahan dengan online facebook, instagram dan blog.

 

havoc_banner

 

Dah ada business tapi susah nak dapat sales?

Dah set up FB pages tapi tak tau macam mana nak guna FB ads?

Ada product tapi tak tau macam mana nak promote?

Jual offline boleh tapi nak maximizekan profit melalui jualan online?

OR

Takde product and takde business tapi berminat nak tau cara buat online bisnes

Anda WAJIB HADIR ke SEMINAR ini dan HAVOC kan BISNES anda!!!

 

Apa yang akan ada pelajari dalam seminar SOHOBIZ HAVOC ini  :

  • Rahsia seorang usahawan online yang dari seorang suri rumah dengan simpanan RM14.60 ke pendapatan bulanan ratusan ribu ringgit dengan cara bisnes online.
  • Langkah demi langkah dan strategi cara bisness online dan memulakan perniagaan denagn hanya menggunakan media social dan blog.
  • Produk menjadi rebutan pelanggan sehingga sentiasa kehabisan stok.
  • Cara buat bisnes online anda terkenal dan mudah diluaskan ke semua rangkaian.
  • Bagaimana untuk memasarkan dan market kan produk dengan efektif melebihi pesaing anda

 

Jika anda seorang :

– Usahawan atau Bakal Usahawan

– Pengarah Syarikat atau Pemilik Perniagaan

– Mereka yang bekerjaya atau individu yang ingin memperbaiki kehidupan dari segi kekuatan kewangan dan masa depan mereka

– Suami isteri, ibu bapa, surirumah, pelajar , individu dan sesiapa saja yang ingin menambah pendapatan dengan cara bisnes online.

– Golongan profesional dan ahli akademik yang ingin memberi lebih manfaat kepada organisasi dan ramai orang

– Graduan yang mencari peluang kerjaya sebagai usahawan hebat

 

Anda semua dijemput hadir . Kemasukkan adalah percuma

Jom HAVOC!    

TEMPAT ADALAH SANGAT-SANGAT TERHAD  DAFTAR SEGERA

SMS HAVOC ke 019-2172608 sekarang untuk mendapatkan e-ticket anda .

Kebaikan Premium Beautiful corset ..Lagi Testimonial untuk Berpantang

Premium Beautiful

Today Nurul nak share lagi another  kebaikan and testimonial Premium Beautiful corset. Rasanya semua pun aware tentang kebaikan Premium Beautiful corset ni untuk ibu-ibu yang berpantang. So, credit to Ieda Rani, our TLC sisters’ yang share this wonderful experience with her Baby Faris.

Ni akk nk bg testimonial diri sdri..dan pgalaman akk ni perlu anda share..mungkin ada kawan kita kat luar sana yg ada nasib yg sama spt akk…inshaa Allah akk akn buat entry khas pgalaman akk dan baby faris dlm blog akk…

Setelah 4 hari bsalin akk memang tkleh direct breast feed baby faris….doktor mintak susu dr akk..power of susu ibu sgt hebat…terima kasih hospital ampang memang support fully breast feed mummy….

Hari ketiga akk cuba urut dgn bantuan nurse utk stimulate susu tu..perah guna tangan dan pam juga..pada mlmtu hanya keluar 3 titik sahaja..tetapi nurse tetap ambik suapkan pada baby faris..dia cakap Allah dah cipta kolestrum dr susu ibu terbaik utk baby…mghalang kuman 2 yg tk baik dlm tubuh baby diawal kelahiran dia ni…walaupun 3 titik khasiat dia hanya Allahjer tahu…setiap ibu pasti ada susu..itu janji Allah…percaya itu..jgn mudah nk bg baby susu formula..melainkan kita ada masalah kesihatan..

Doktor nasihat tetap pam..sebab baby tak leh nk hisap direct…fokus susu pasti akn banyk walaupun bjam jam akk pam hanya keluar setitik dua titik jer…mlm ketiga tu akk pam shgga 2 jam..hanya 3 4 titik juga keluar..sampai naik kebas urat blakang pgang sebab kita baru lps bsalin kan..tapi kasih ibu utk ank mgatasi sakit tu…

Akk pam tiada jemu..buat power pumping spuluh minit sekali sehingga satu jam..dan rest sejam buat lagi..hingga tk tido utk hntr ke otak bahawa akk nk susu..supply n demand tu penting tuk banyakkan susu..

Hari keempat breast akk mula bengkak yg amat..sakitnya hanya Allahjer tahu…kita nk bg baby tk boleh…walaupun akk pam..keluar susu..bengkak dia tk hilang..ngilu dia mcm org tores2 ngn pisau..panas..mula nk demam..sampai akk nk sesak nafas..tketar ketar..akk ambik air suam..tuam ngn tuala panas mcm biasa akk buat yg ank dulu2..ni lg teruk bengkaknya..sakitnya Allahuakhbar…..

Lps tuam bengkak hilang sikit…tapi sakit tetap ada bdenyut denyut..walaupun akk pam ada keluar susu dapat 4oz..tapi sakit tetap ada hingga kat belakang dan pgang..sakit bsalin lg..kaki tangan semua kebas sebab tk cukup rest ulang alik tgk baby faris kat Nicu..

Dlm keadaan sakit tketar ketar..sampai jer rmh akk terus capai premium beautiful corset akk Dah tau kebaikan Premium Beautiful ni untuk berpantang, akk terus pakai 1 set..alhamdullilah akk bleh pakai saiz girdle 76..bekung 70..4 hari bsalin!!..tapi bra akk ambik saiz akk dolu2 95C nk besar sikit lilitan sebab akk nk pam..dan tk mahu ketat sebab tgh bengkak dan sakit..

Ya Allah ajaib nya Premium Beautiful kita ni..akk pakai jer dlm 15minit hilang sakit pgang…breast akk yg bhenyut bdenyut denyut dan sakit tu hilang serta merta..breast jadi lembut dan akk pam lps tu dah tk sakit dapat 6 oz!!…

Pg ni hari kelima..akk segar badan…breast dah tk sakit…susu makin btambah..alhamdullilah..dsamping tu akk tido balut BVSM sama..bpeluh peluh akk..segarrr sgt tk payah nk bsauna..n btungku..maklumlah nk cari tungku mana kl ni..nk urut pun tk tahu tukang urut mana..tapi alhamdullilah premium beautiful.corset dan bvsm sgt membantu ibu dalam pantang..nak2 kes mcm akk ni….

Kepada ibu2 hamil dlm ni..bsedialah dgn set pb dan bvsm anda…sgt2 mbantu…sakit bengkak susu dan sakit urat lps bsalin hanya Allah jer tahu sakitnyaaan cam kena toress hidup2 tu..huhu….Premium Beautiful memang terbaikkkkkkkk!!!

And Nurul can conclude yang Premium Beautiful corset ni

  • Sangat-sangat membantu untuk melegakan bengkak susu
  • Membantu untuk melancarkan pengeluaran susu badan
  • Memperbanyakkan pengeluaran susu badan especially yang bagi yang tak dapat direct simulation from the baby

 

And untuk Biovelocity Sleepmate (BVSM)

  • Dapat memberikan kesan sauna dan menggalakkan pengeluaran peluh
  • Bagi ibu-ibu yang berpantang, terus rasa macam diurut dan bertungku dengan Biovelocity Sleepmate ni

Hopefully my sharing ni dapat memanfaatkan ibu-ibu yang bakal berpantang nanti.Nurul just nak share kabaikan Premium Beautiful corset dan Biovelocity Sleepmate.

Real life testimoni included….

Premium Beautiful

Toodles

Nurul

019-2172608

Harga Biozone Food Purifier

Berapa harga Biozone Food Purifier ni ? Nak tau kena scroll bawah lagi

Anda suka makan ayam ?

Anda suka makan daging ?

Anda suka makan ikan ?

Anda suka makan sotong ?

Anda suka makan kailan ?

Anda suka makan……

Jikalau jawapan anda salah satu di atas, saya perlukan attention anda (ni termasuk yang soalan yang last sekali tau..hehehhe)

Our hot stuff in the market

 

 

BIOZONE Food Purifier uses a proprietary process integrating ozone-resistant materials to convert oxygen (O2) into ozone (O3). The ozone that eliminates contaminants will be converted back into oxygen. The medical grade silicone tube will then channel the ozone into the water where the food is immersed. Bubbling process will take place to purify the food within the pre-determined time frame. With all the benefits, it is really matches with harga biozone food purifier.

 

 

Product Benefit

  • Safe
  • Effectively removes contaminants in the food and retain food nutrients.
  • Effectively preserve food freshness and remove foul odour.
  • Multi-functional purification on food : Meat / Fruits / Vegetables / Seafood / Herbs
  • Consistent ozone output and environmentally-friendly.

 

Product Features

  • Convenient operation with 4-mode micro-processor timer control for different purification time frame (3 mins / 15 mins / 30 mins / 45 mins).
  • No need for regular ozone generator replacement.
  • Very low power consumption ~ 35W.
  • 100% medical grade silicone tube.
  • Highest A grade fine ceramic stone.
  • Ozone-resistant high grade ABS plastic.
  • Portable, convenient and user-friendly.

 

Usage Direction

  • Prepare a bowl of water.
  • Rinse the food and cut them into smaller pieces.
  • Put the food that requires purification into the bowl.
  • Ensure the water level is higher than the food. (The maximum water volume is 10 litres).
  • Put the medical grade silicone tube into the bowl with the ceramic stone immersed in the water.
  • Program the timer setting according to your needs.

Call/sms me shall you need to know more on the harga biozone food purifier ni.

If you want me to provide demo sekali pun boleh. U will see at all the toxic yang akan keluar dari ayam uolss..berlendir-lendir, berbuih-buih siap dengan bau yang busuk sangat2

Kalau nak toxic2 ni masuk badan uols and family korang…contact me cepat-cepat okay

Harga biozone food purifier yang paling special i akan bagi k

Nurul

019-2172608

nurulashikinz@gmail.com

Solat Dhuha..Doa dan Cara Melaksanakannya

Rezeki yang melimpah-ruah, halal dan berkat adalah dambaan setiap insan. Namun untuk menjadikannya kenyataan bukanlah sesuatu yang mudah. Ini kerana kekayaan yang bertimbun dan kedudukan yang tinggi tidak menjamin keberkatan hidup yang hakiki.

Sering kita lihat orang yang rezekinya melimpah-ruah membelanjakan kekayaan mereka ke jalan sesat dan mengingkari perintah Allah sedangkan kita selalu diingatkan serta dinasihatkan oleh Allah supaya makan rezeki yang baik dan jangan sesekali mengikut jejak syaitan.

Rezeki yang halal dan berkat bukan sahaja dapat membawa manusia menuju ketenteraman hati, malah dapat membawa kemuliaan di sisi Allah. Insya-Allah, kita dapat mencapainya dengan mengerjakan solat Dhuha.

Solat Dhuha adalah solat yang berkait rapat dengan rezeki sama ada dipermudahkan rezeki, rezeki diberkati, kemanfaatan rezeki dan pahala yang tinggi nilainya. Manakala di akhirat pula, Allah menyediakan pintu khusus baginya memasuki syurga.

Waktu Solat Dhuha

Solat sunat Dhuha dilakukan pada waktu matahari sedang naik. Sekira cuacanya berhalangan adalah lebih mudah dengan merujuk kepada takwim waktu solat. Masanya adalah 28 minit selepas Syuruk, iaitu sekiranya waktu Syuruk 7.32 pagi dan ditambah 28 minit, maka masuknya waktu Dhuha bermula jam 8.00 pagi.

Walaupun begitu waktu paling afdal melakukan Solat Sunat Dhuha adalah anggaran matahari naik, tinggi segalah (7 hasta atau 3 meter), lebih kurang dalam pukul 9.30 pagi.

Cara Mengerjakan Solat Dhuha

Solat ini boleh dilakukan sekurang-kurangnya dua rakaat sehinggalah 12 rakaat, tetapi yang paling banyak dikerjakan oleh Rasulullah ialah lapan rakaat.

1.  Niatnya:

.

.

2.  Antara surah-surah yang dianjurkan ulama ialah:

a.  Solat sunat Dhuha dua rakaat:

i/  Ayat al-Kursi 10 kali dan Al-Ikhlas 10 kali atau;

ii/  As-Syams dan Ad-Dhuha. atau;

iii/  Al-lail dan Al-Insyirah.

b.  Solat Dhuha lebih daripada 4 rakaat;

i/  Solat Pertama :   As-Syams dan Ad-Dhuha.

ii/  Solat Seterusnya :   Surah al-Kafirun dan Al-Ikhlas

.

3.   Semasa sujud terakhir bacalah sebanyak 40 kali:

.

4.   Selepas memberi salam, bertasbihlah 10 kali:

.

.

5.  Berdoa

Maksud doa:

“Ya Allah bahawasanya waktu Dhuha itu waktu Dhuha-Mu, kecantikan itu ialah kecantikan-Mu , keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu”. “Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar mudahkanlah, jika haram sucikanlah. Jika masih jauh dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, keagungan, keindahan, kekuatan dan kekuasaan-Mu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh”.

Bagi Nurul sendiri, tengah-tengah busy kat office tu..Nurul take a break dengan Solat Dhuha. Time ambil wudhu, and perform solat…memang lepas tu akan rasa segar. Yelaaa, dah basuh muka and light exercise through Solat kan..haruslaa segar. Then, lepas tu sambung buat kerja balik.

Even, for better health, kita tak digalakkan duduk depan computer tu lelama. Paling lama pun 20 minits. Lepas tu bangun jejalan ke, buat air ke or pegi toilet. Tapi jangan pegi gossip pulak..penat nanti gaji tu dapat bulan2 kosong je.

Jomlaa sesama kita praktikkan Solat Dhuha ni.Lagi pn Solat Dhuha ni ialah magnet rezeki.Start dengan dua rakaat je pun. Kalau ada masa, boleh tambah rakaat lagi :). Biar sikit rakaat tu…asalkan berterusan. Lama-lama Insya Allah, rezeki kita mendapat keberkatan dari Allah dan dimurahkan lagi. Amin

Dalam satu riwayat Rasulullah s.a.w. bersabda yang maksudnya :

“Barangsiapa yang menjaga sembahyang Dhuhanya nescaya diampuni Allah baginya akan segala dosanya walaupun seperti buih di lautan.” (Riwayat Ibnu Majah dan At-Tirmidzi)

Source : Google

The Dangers of Sleep Deprivation – Bio Velocity Sleepmate (BVSM) can help

Bio Velocity Sleepmate (BVSM) can assist in sleep deprivation. Many of us are guilty of not getting enough sleep each night. Even though there isn’t a “magic number” when it comes to how much sleep we really need, it’s recommended that adults 18 and over get seven to nine hours of sleep every night. You may think that cutting yourself short a few nights here and there won’t hurt, but after seeing the infographic above you may want to think again.

Did you know that sleeping fewer than six hours a night for just one week can be detrimental to your health? In the image below, you can see how sleep deprivation can affect you physically and mentally. You’ll start to look run down and you’ll feel like it too. You’re also more likely to have a stroke, and your risk of cancer, diabetes and heart disease increases. Even worse, if sleep deprivation goes on long enough it may ultimately lead to death.

Skimping on sleep is definitely not worth losing your life. How much sleep do you get each night? Do you agree that continuously sleeping six hours of less each night can cause you to lose your mind and health?

sleep

Source : http://talk-for.com/

I bet with our current lifestyle, especially for working mother that staying apart from her husband that commute almost 4 hours back and fro for work daily (read: me) having difficulties to get that luxury 6 hours sleep every night. I know it is so difficult for us working mommies.

But, i do believe that is not the no of hours we sleep every day that important, but no of QUALITY SLEEP that make it count. Alhamdulillah, with Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) i have my quality sleep in just 5 hours. I woke up fresh every morning and energetic to do my daily routine. I have my focus throughout the day, and i do not feel sleepy at all during day time. Or else….heheheh

So supermommies out there, why don’t u get yourself a set of Bio Velocity Sleepmate (BVSM). It can be used as mattress protector and fits queen size bed, so everyone in the family (including you!) can sleep on it at get the benefits. Or you can use it as duvet/blanket and wrap yourself with during sleeping. Trust me, you will feel the difference the next morning :)

Toddles

Nurul

019.2172608 / nurulashikinz@gmail.com

Amazing 2013 with Top Leaders Circle

Syukur ke hadrat Allah s.w.t kerana dengan izin-Nya, Top Leaders Circle berjaya mengapai kejayaan demi kejayaan. 2013 has being really amazing for us in Top Leader Circle. All our hard work, determination got paid off. Not only in Malaysia, now Top Leaders Circle has gone global. Alhamdulillah

Top Leaders Circle is not just a team of online entrepreneurs, but we bond together to make difference in not just our lives, but also in the lives we cross upon.Even though each one of us come from diverse backgrounds, we come together and thrive in this business to pursue our dreams and goals.

993539_10151867559251984_1781501786_n

1544293_10151867559436984_77890343_n

Pembuka tirai 2013, Salha Zain, principal of Top Leaders Circle dinobatkan sebagai Ikon Sohonista Malaysia oleh Dato’ Sharizat Abdul Jalil.SOHO yang bermaksud small office home office di mana kita mampu memperoleh pendapatan secara bekerja dari rumah melalu online business. Dengan anugerah ini, secara tak langsung mengiktiraf Top Leaders Circle sebagai platform yang kukuh untuk menjana pendapatan dari rumah. Syukur alhamdulillah…usaha kami membantu beratus-ratus rakyat Malaysia terdiri dari pekerja kerajaan, swasta, pelajar-pelajar universiti dan surirumah berniaga secara sohobiz sehingga mereka berjaya memegang income 5-6 angka.

.

.

.

1533817_10151867581371984_721508610_nOur first luxury free trip in 2013 is to London and Paris.Dua destinasi mewah yang sentiasa menjadi impian percutian, Kami beramai-beramai terbang ke London dan Paris bersama-sama..satu pengalaman paling manis buat kami semua di tahun 2013..HAPPYYYYY !!.

.

.

.

1519057_10151867878506984_134724361_oWe really believe that knowledge is powerful.That’s why one of our substance is guidance, training and coaching. Top Leaders Circle kick started 2013 with Seminar Power Start to develop new protege of Top Leaders Circle to become a successful leader and business mentor.

1486586_10151867862011984_1710068059_n

Second seminar we had for Top Leaders Circle to empower our strategy for next business mission.

ikons1524604_10151867917981984_1968403895_nSalha Zain, Top Leaders Circle principal and Malaysian SOHOnista Icon collaborated with Dr. Irfan Khairi, Malaysian First Internet Millionaire for Seminar SOHOBIZ 2013. Top Leaders Circle organized this free seminar which attended by more than 1000 people.We organized this seminar to inspire more Malaysians to start up their business through the simplest and cheapest way and utilize the internet platform.

 .

.

.

1558583_10151867575131984_300393069_nNext, we accomplished another milestone, our own academy and business centre, Top Leaders Circle Centre (TLCC) .In the holy month (August) we celebrated our opening by having doa selamat and invited 50 orphans from Rumah Amal Ummul Qura and Maahad Tahfiz darul Ulum for Iftar. We collected some contributions from Top Leaders Circle for them and we managed to collect more than RM 15000 in less than a week. Dapatlah kami gembirakan anak-anak ini dengan sedikit sumbangan kami yang tak seberapa ini. Syukur pada-Mu ya Allah.

 

994700_10151867946996984_1253536397_n

Top Leader Circle Raya Celebration at TLCC. Sangat meriah dengan makanan yang bermacam-macam dan baju raya yang berwarna-warni. Tp yang paling best siap ada acara karaoke. Geng Top Leaders Circle memang happening habis.

.

.

.

1524891_10151867559186984_19835919_n

PhotoGrid_1390463399992Top Leaders Circle blockbuster of the year is when our group being recognized by the company as one of the outstanding performance group in Malaysia. Top Leaders Circle represented by Salha Zain has being selected to give speech in the Diamond Night 2013, one of the grand celebration celebrating the DSM,DDM & Car Fund Achievers. Platinum team represented by our diamond Irda ,also being celebrated in this grand event.Congrats dear !!!

.

.

.

1486746_10151867585751984_33686901_nOur second free luxury trip for 2013 is Korea. Top Leaders Circle seramai satu bas penuh enjoy sepuasnya di Bumi Korea ini. Satu pengalaman manis yang pasti tidak akan dilupakan. Dalam business ni, kita akan mendapat peluang melacong 3 kali setahun yang ditanggung sepenuhnya dari pihak syarikat. Tu yang enjoy sakan tu sebab dah laa dapat melancong dengan geng Top Leaders Circle, free pulak tu. Just bawak duit shopping je…

.

.

. 

1507328_10151867862511984_1250101089_o1531993_10151867865936984_481214975_oTop Leaders Circle sentiasa dibimbing oleh mentor hebat dan para jutawan terkenal Malaysia seperti CDM Azlan Deraman, Dr. Irfan Khairi dan En. Winston Wong…We never stop learning from them. Because we believe, if we want to be best, we have to learn from the best. Alhamdulillah, Top Leaders Circle sentiasa mendapat sokongan penuh dan sentiasa dibimbing oleh mentor-mentor hebat dan para jutawan termasuk CDM Azlan Deraman, Dr. Irfan Khairi dan En. Winston Wing. Time to time, we engaged them for learning session and to upgrade ourselves to the next level in business.

.

.

.

1488163_10151867559031984_496954110_n1526535_10151867558966984_1242930643_nIn this business, we always honor and celebrate the achievers. Setiap tahun akan ada majlis anugerah grand celebration siap dengan red carpet event lagi untuk meraikan top performer. Setiap award celebration memang akan diraikan penuh gilang gemilang, untuk menghargai setiap perjalanan susah dan senang di dalam business ni.Selalunya Top Leaders CIrcle sure akan bergaya habis dengan designer dress, handbag and shoes. Siap ada video dan cameraman kami sendiri, untuk memastikan setiap detik kegembiraan dirakam.

1556276_10151867964686984_431072388_o

1512786_10151867957186984_530441877_nEven though we have being celebrated at the company level gloriously in Anugerah SM/SSM and Diamond Night,we also reward the achievers with much more awards such as Anugerah Jam Tangan (RM100,000) , Anugerah Pen (RM 720,000) and Anugerah CDM (RM 2 Million) at our group level. Setiap langkah kita di dalam business sure akan ada celebration and  membuatkan kita rasa yang setiap usaha kita sentiasa dihargai.

Picture2One of platinum team i.e Jaja achieved her Anugerah Jam Tangan for securing RM 100,000 sales in just one hour.Awesome overloaded !!!.Congrats dear…so proud of you.From platinum team pun, Jaja has being rewarded with Pandora for her great achievement. This business is so rewarding…

.

.

.

1459977_10151800872848693_1187202209_nDalam Top Leaders Circle, bonding kami dah macam satu keluarga, dah macam adik beradik.Setiap cabaran, kesusahan, kegembiraan kami harungi bersama-sama.Like myself, 8 years in corporate world, from one high-profile project to another, tapi teamwork and bonding memang tak sekuat dan sekukuh macam kami di Top Leaders Circle.In fact, takde kot.Tapi dalam Top Leaders Circle ni, even background kami tak sama, tapi bonding within team memang tak dapat kat mana-mana.Seriously !!! 

.

.

.

1510939_10151867565011984_765458192_n1518585_10151876716981984_399556842_o

Congratulations juga pada CDM Izyan Liyana, DDM Nur Fadzliah dan DDM Hane Hassan yang berjaya memiliki kereta mewah at a very young age.Masing-masing dalam early umur 30’s je tapi bawak kereta yg selalu orang dah reach 40’s-50’s drive. Alhamdulillah dengan business ni, each of us is in Top Leaders Circle ahead the common. We live by design..bak kata Prof Dr. Muhaya…chewah.

.

.

.

1451545_574849892592576_1110409647_n

Big applause to Top Leaders Circle principal Salha Zain for featured in international magazine i.e WORTHY Magazine, New York. She become the cover page for the magazine with a headline ‘Her Religion, Career and Gender’. She shared her success story on expanding her business empire and at the same time her responsibility as a Muslim. Really inspiring and eye opener especially  for the non-muslim.Bravo kak Salha. You really make us proud.

 

 

1422545_10151808333011984_2030603390_n

Looking back into our success stories in 2013, inspiring us more to continue to enlarge our circle, to bring about new and positive change for us to build our society into a progressive and dynamic nation.

Moga tahun 2014 ini semakin cerah lagi buat kami. We are looking for more this year, Insya Allah. Doakan kejayaan kami semua…doakan kita semua bersama-sama berjaya di dunia dan akhirat…Aminn..

LETS JOIN US AND BE PART OF TLC!!!!!!!

Nurul

019.217.2608   

nurulashikinz@gmail.com

toodles

Marine essence beauty bar and eczema..testimoni and experiment

Hello…

Today I’m not going to share with you on testimoni of marine essence beauty bar in healing eczema.But on the natural ingredients in the marine essence beauty bar especially the bamboo salt which really help in healing the eczema and other skin allergies and disease. I did an experiment to know more on what is the content of this magic soap (also known as whitening armpit soap a.k.a sabun ketiak).

To do comparison, i took a portion of marine essence beauty bar and ordinary soap. I put it on metal spoon. I labeled it with X and Y. 

Sabun_1

I heat them up until both soap melted around 2-3 minutes. When they started to melt…..i was like……

SHOCKED !!

Marine essence beauty bar_ 2

Can you seet it ?? Look at the colour of the soaps!!!!

The X turn to black but Y remains (i.e green)

Marine essence beauty bar_ 3

Much closer view

As I mentioned previously, X turn to black after being heated. Initial colour is white.

For Y, it still maintain the original colour i.e green

Why is it so?

 

It is because of the content in each soap.

Y contain all the synthetic and strong chemicals ( you may want to google it further)

On other side, X is made of glycerin and all natural ingredients. No harsh chemicals. That’s why it doesn’t react when heated except become melted. No chemical reactions.

 

So what is X and what is Y?

 

Marine essence beauty bar_ 4

X is an antibacterial soap

 

 

 

Marine essence beauty bar_ 5

And Y is our famous marine essence beauty bar.

 

I can conclude here that marine essence beauty bar is really made from natural ingredients. No complicated and harsh chemicals in it.

Another reason to love marine essence beauty bar !!! Another great testimoni

Insya Allah, in next post I will share with you other testimoni of this magic soap a.k.a marine essence beauty bar to treat your skin diseases including allergies, pimples, eczema , scars , dry skin and much more.

 

Nurul

019-2172608

nurulashikinz@gmail.com.

toodles

Kebaikan Premium Beautiful corset untuk berpantang…testimonial

Most of my client adalah bakal-bakal ibu yang memilih untuk berpantang dengan kebaikan Premium Beautiful corset ni..and semua pun akan bg testimonial yang sangat2 best.sampai tak payah mintak pun..dorg akan voluntarily bagi testimonial untuk Premium Beautiful corset ni *wink*.

Yelaaa..produk dah bagus kan…lom sempat promote orang dah tanya, tak sempat nak follow up terus best testimonial keluar sendiri.again I LOVE MY BUSINESS soooooooo muchhhhhhhhh…huhuhu.EASY PEASY!!!!

This is Premium Beautiful corset testimonial from my ex-officemate cum my biz partner, Mastura.She just delivered her 3rd child, a princess name Izzah.Lepas seminggu deliver terus sarung Premium Beautiful corset ..

 

 

According to Mastura, Premium Beautiful corset helps her

1) gives support to her back.Kurangkan back pain dia

2) Naikkan semula rahim and support her rahim back

3) Slim kan dia balik and gain back her shape.

Kalau tengok kan, semua pun dari different perspective : Backpain, Naikkan semula rahim, Slimming and Shapping,..

semua ni

HANYA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

yang akan berpantang nanti cepat2 contact nurul k untuk dapatkan Premium Beautiful corset ni ok..

feel sendiri kebaikan Premium Beautiful corset ni…

toodles

Nurul

019-2172608

Kebaikan Premium Beautiful corset : Happy testimonial

Pagi-pagi dah dapat SMS dari my Premium Beautiful corset client.nak story about kebaikan Premium Beautiful corset ni..even stuck dalam jam pun, tak pernah stress. Always good news comin’ in.

Thats why i LOVE my PREMIUM BEAUTIFUL corset business so much!!!

And you know what, she feel the difference only after  one day pakai..nurul pakaikan dia hari rabu, hari khamis pagi2 lg dh sms  terus dah muat baju kurung moden yg before this pakai ketat.

congrats dear..happy for you.Great testimonial…Premium Beautiful corset da bomb!!!

SO COME LADIES !!!

Get loose and get in shape back

Let’s feel kebaikan Premium Beautiful corset ni

019-2172608

nurulashikinz@gmail.com

your Premium Beautiful corset expert :)

p/s : For every purchase, you will get a FREE GIFT worth RM 220. So let’s have a chat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
« Older Entries